NISTELRODE – Gesloten vanwege een verbouwing, even open, wéér dicht vanwege het coronavirus en nu dus gelukkig weer volledig geopend vanaf maandag 1 juni. Het waren bewogen maanden voor het team van Wereldwinkelwinkel Nistelrode. Maar de enthousiaste vrijwilligers zijn er nu weer helemaal klaar voor om op de vertrouwde openingstijden weer in de winkel te kunnen werken, klanten te mogen ontvangen én wellicht wat nieuwe aanwas te verwelkomen!

Openingstijden vanaf maandag 1 juni
Na een tijdje alleen op vrijdag en zaterdag open te zijn geweest, hanteert Wereldwinkel Nistelrode vanaf maandag 1 juni weer de reguliere openingstijden. Maandag, dinsdag en woensdag is de winkel gesloten, maar donderdag tot en met zaterdag kan er van 10.00 tot 17.00 uur naar hartenlust gewinkeld worden in dé fairshop van Bernheze en omgeving! Natuurlijk houdt Wereldwinkel Nistelrode zich nog steeds aan de maatregelen opgesteld vanuit het RIVM zodat jij veilig en vertrouwd speciaal voor Vaderdag dat leuke cadeau voor je vader kunt kopen!

Gezellig team

Heb jij wat vrije tijd over? En sta jij achter het Wereldwinkel concept? Zou jij graag deel uit willen maken van het enthousiast team vrijwilligers dat Wereldwinkel Nistelrode nu rijk is? Mail dan naar info@wereldwinkelnistelrode.nl of bel naar de voorzitter: 06-83082132 en informeer naar de mogelijkheden. “Vrijwilligers zijn meer dan welkom. Het team kan wel wat extra handjes gebruiken. Ook zouden we het leuk vinden als mannen zich aansluiten bij ons team, die komen we wat dat betreft echt tekort”, zegt Anja Fleischeuer, voorzitter Wereldwinkel Nistelrode. Ga eens kijken naar de fairtrade verhalen op onze website.

In 1991 opende Wereldwinkel in Nistelrode met als doel fairtrade producten te verkopen; handige woonaccessoires, cadeautjes of een mooi sieraad uit andere culturen. Op deze manier helpt ze mensen in ontwikkelingslanden om op een eerlijke manier hun geld te verdienen.

Alhoewel er een flinke toename van fairtrade producten verkopende winkels is, onderneemt Wereldwinkel Nistelrode sinds 2020 op geheel zelfstandige basis. Zij blijft de naam Wereldwinkel dragen en verplicht zich daarmee 80 procent van haar producten op fairtrade basis in te kopen. Met jouw aankoop help je hen daarbij!