Wie de winkel binnen loopt, zal zien dat er veel nieuwe producten aan het assortiment zijn toegevoegd. Nieuwe tapas schaaltjes, veel gouden artikelen, maar het meest opvallend zijn de nieuwe olie en kruiden. Natuurlijk allemaal fairtrade!

De Griekse olijfolie van Ladi Biosas is puur natuur, een extra virgin milde olijfolie. Je kunt de olie gebruiken om mee te bakken, of als basis voor dressings in koude en warme gerechten. Maar ook in salades en gecombineerd met kruiden op (stok)brood smaakt het heerlijk.

Ladi Biosas Extra Virgin Olive Oil
De olie is een wat dikkere variant dan normaal, dit zorgt voor een volle smaak. De olie wordt gewonnen uit de bekende Koroneiki olijf, deze olijf staat bekend als een van de betere olijven wereldwijd. Ladi Biosas is een klein familiebedrijf gelegen in het zuiden van het Griekse schiereiland Peloponnesos.

Een mooie toevoeging aan ons assortiment voor mensen die zelf graag koken, maar ook erg leuk om aan iemand cadeau te doen. Jacqueline: ‘’Ik heb het thuis geprobeerd en het is écht heerlijk. De smaak van de olie komt zo veel beter tot zijn recht. De olie is nu een toevoeging aan het gerecht, in plaats van een basis product.’’

De olie is beschikbaar in mooie artistieke flessen van 250ml en 700ml.

Naast de olie zijn er ook twee nieuwe varianten van kruiden te koop:

Zeezout met paprika óf zeezout met oregano en sesam
Beide kruiden zijn heerlijk om te gebruiken bij het marineren van vlees, vis of kip. Je kunt de kruiden ook mengen met de olijfolie en gebruiken als dip bij tapas.

TIP: Gebruik zeezout met oregano en sesam in combinatie met de olie, als marinade voor aardappelen!

Witte balsamico cream met een vleugje orange
Lekker over salades en als dip bij tapas

Bekijk de producten in ons assortiment

WINACTIE

Kom jij naar de winkel? Vergeet dan zeker niet mee te doen met de winactie!

virgin olijf olie

 

Je maakt dan namelijk kans op:

– Ladi Biosas Extra Virgin Olive Oil

– Kruiden zeezout met paprika

– Kruiden zeezout met oregano en sesam

– Witte balsamico cream met een vleugje orange

Hopelijk zien we je snel!

De winactie is helaas gesloten, gewonnen door Pierre Smits.