Volop nieuwe artikelen in dé fairshop van Bernheze

NISTELRODE – Wie een dezer dagen Wereldwinkel Nistelrode binnenstapt ontdekt weer mooie nieuwe artikelen. In de recent verbouwde winkel aan het Raadhuisplein maken de vrijwilligers bij het ruime assortiment altijd plaats voor de thema-artikelen. De komende periode is het thema in de winkel ‘nazomeren’ waarbij het accent ligt op ‘van gezellig buiten naar gezellig binnen’. Natuurlijk allemaal coronaproof.

Anke en Annie, de vaste inkoopsters van Wereldwinkel Nistelrode: “Mensen gaan langzaamaan weer wat meer tijd binnen doorbrengen. We hebben een nieuw assortiment interieurspullen in onze winkel om de uurtjes met vrienden en familie figuurlijk gezellig aan te kleden, denk hierbij aan mooie plaids en matten voor aan de muur. Ook hebben we mooie manden gekocht die in elk interieur prachtig zullen staan.
Daarnaast hebben we onlangs mooie ‘gold plated’ sieraden ingekocht; sieraden die zeker niet onderdoen voor gouden sieraden, maar die een stuk goedkoper zijn omdat er slechts een laagje goud over de basis is gegoten.”

Een bekend gezicht
De vrijwilligers hebben na de ‘coronaperiode’ weer hun plek in de winkel ingenomen en hebben er sinds 14 september een nieuw gezicht bij. Fenne, student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is namelijk begonnen als stagiaire. Bestuurslid Anja Fleischeuer: “Afgelopen jaar zijn we een nieuwe weg ingeslagen, samen met Bernheze Media. Het advies en de uitwerking op het gebied van marketing en communicatie leverden een mooie nieuwe huisstijl op. Wij bedanken Bernheze Media voor het mooie resultaat.” Tijdens deze metamorfose van huisstijl en winkel werd al kennisgemaakt met Fenne die het gezicht werd van dé fairshop van Bernheze. Nu neemt ze een adviserende rol bij deze winkel op zich, op het gebied van marketing en communicatie.

Tenslotte doet Anja nogmaals een oproep aan mensen die Wereldwinkel en haar missie en visie een warm hart toedragen. “We hebben echt meer mensen nodig, om onder andere de winkel te bemannen. Dus heb je zin om op vrijwillige basis je tijd te besteden in een mooie winkel en in een gezellig team? Dan horen wij graag van je!”

Meer weten over Wereldwinkel Nistelrode? www.wereldwinkelnistelrode.nl