Sinterklaas en Kerstman delen de planken in de Wereldwinkel voor de mooiste surprises.

NISTELRODE – Heb je de website al gevonden van Wereldwinkel Nistelrode? Want daar vind je de openingstijden en zie je meteen dat je er zelfs nog op 5 december terechtkunt. Ben jij die persoon die altijd op het laatste aan je surprise denkt? Dan heb je dit jaar geluk, want jij koopt niet alleen het leukste cadeau maar ook zorg je meteen voor een betere wereld.

Zoek zelf een passend cadeau uit óf geef een fairtrade-cadeaubon, dan geef je altijd het perfecte kerstcadeau. Diverse cadeautjes zoals sjaals, tassen, mooie beelden, sieraden, een lekker wijn of voor je vader of broer een heerlijke reep Tony Chocolonely. Voor sinterklaas zijn de deuren van het karakteristieke pand geopend dus kies uit het uitgebreide aanbod duurzame en fairtrade cadeaus; originele en eerlijke cadeaus mét een verhaal! De vrijwilligers van Wereldwinkel Nistelrode staan graag voor je klaar!

 

Social media

Intussen zitten de bestuursleden en de vrijwilligers niet stil. Integendeel, zij zijn enthousiast in de weer om Wereldwinkel Nistelrode levendig en actief te houden! Op Facebook.nl/Wereldwinkelnistelrode en Instagram.com/wereldwinkelnistelrode is het uitgebreide assortiment, acties en de verrassende wending in 2020 te volgen.

De verschillende categorieën vind je ook op www.wereldwinkelnistelrode.nl