Vele handen maakt licht werk. En waar veel Wereldwinkels sluiten, zijn de vrijwilligers in Nistelrode super gemotiveerd en krijgen gelukkig de kans om door te gaan met deze fijne Wereldwinkel. Vele voorbereidingen zijn gedaan en nu is het aan de handige handen om de winkel een nieuwe look te geven. Eerst wordt met vereende krachten de winkel leeggemaakt.

Toon van de Akker van Toons Ambacht en schilder Jeroen zijn aan de slag gegaan. Een hele nieuwe kleur, óf geen kleur? Van wit naar zwart en er tussenin.

Stêpàn van de Wijngaard, van Aannemings- en timmerbedrijf Stef van den Wijngaard uit Volkel, was de Wereldwinkel ter wille door zijn vakmanschap aan te bieden. Dit resulteerde in een goed werkbaar interieur. Ook Wereldwinkel Heesch leverde een aantal meubels en ook producten werden aan de Wereldwinkel in Nistelrode geschonken.

Wereldwinkel Kassa

Nadat de vrijwilligers de winkel weer helemaal leeg hebben gehaald, is de vloer aan de beurt. De man van Van Nelle schoonmaakdiensten neemt de vloer onder handen. De mooie kleur komt weer tevoorschijn en past goed bij het nieuwe logo.

De winkel is in hoog tempo aan het veranderen. Brigitte Koenen geeft de winkel extra sfeer en richt alles professioneel in. Zij geeft ook tips aan de vrijwilligers. Ze werken heel erg hard om de nieuwe winkel voor de opening tip top in orde te hebben.

Klaar voor de opening!