Wie de fairshop binnenloopt ziet het meteen: hier is het Kerst.

Een tafel vol kerststalletjes, van heinde en ver. Gemaakt van hout, metaal of aardewerk, zelfs van vilt. Kleurrijke exemplaren maar ook ingetogen grijs/wit. Vervaardigd door producenten in een ver verwijderd land met een andere traditie ten aanzien van kerststallen maar daardoor zo apart. Geen massaproduct maar uniek handwerk. Geproduceerd door mensen die uw support goed kunnen gebruiken.

Naast de typische kerstartikelen zijn er weer nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Een uniek aanbod aan  interieur artikelen, sieraden, sjaals, wanten, kaarten met een bedeltje en gewone “hebbedingetjes”. Van modern tot klassiek, voor jong en oud, voor Sint, Kerst of gewoon een kleinigheidje. Allemaal met een verhaal.

Ook nieuw in ons assortiment de olijfolie en kruiden van Ladi Biosas, een extra virgin milde olijfolie. Gebruik de olie om te bakken, voor dressings of gecombineerd met kruiden op (stok)brood smaakt het heerlijk.

Hebt u al gedacht aan een Kerstpakket voor een goede vriend of uw werknemers ?

Wij helpen u bij het samenstellen van een cadeaupakket voor Sint of Kerst. Uw wensen ten aanzien van een geschenk kunnen we (bijna) altijd realiseren of het is voor een grote of kleine beurs, voor één persoon of 25 personen, jong of oud. Is kiezen te moeilijk? Er zijn ook cadeaubonnen!

Meer weten? Loop gerust even binnen of neem contact op met  06-34254915.

Wil jij ons team van medewerk(st)ers versterken? Neem contact op met  06-83082132.