Helaas dienen ook wij onze deuren voor de tweede keer te sluiten, het kerstinterieur staat er een beetje ‘verdrietig’ bij. Maria en Jozef zullen wellicht pas volgend jaar een nieuwe herberg vinden.

Maar… we zijn en blijven creatief!

Mochten jullie nog een (kerst)cadeautje voor  iemand nodig hebben, kijk eens op onze website www.wereldwinkelnistelrode.nl daar vind je een overzicht van diverse producten uit ons assortiment. Maar ook als je jezelf in deze tijd extra wilt verwennen met een dikke reep Tony Chocolonely of flesje wijn, staan wij voor je klaar.

Je kunt telefonisch informeren naar producten en vervolgens een afspraak maken om je bestelling, af te halen of te laten bezorgen zonder te shoppen. Neem hiervoor contact op met Anke (06-34254915) of Annie (06-39462446).

Gelukkig hoef je niks te missen van de winkel, een dezer dagen kun je namelijk uitgebreid ‘Wereldwinkel Nieuws’ in je postvak verwachten. Met mooie verhalen over de producten uit onze winkel en actueel nieuws.

Blijf gezond allemaal!

P.S. Wist je dat wij ook gemakkelijk te bereiken zijn op social media kanalen zoals Facebook en Instagram? Daar vind je het meest actuele nieuws en leuke winacties!